Logo Laten Ontwerpen – de identiteit van uw bedrijf!

Het is belangrijk om een goed logo ontwerp te hebben! Elk logo ontwerp heeft een eigen verhaal te vertellen. Dit verhaal is de visie en de doelstelling van het bedrijf, organisatie, product of dienst. Het is noodzakelijk om het logo ontwerp zorgvuldig te kiezen omdat dit het symbool zal worden waarmee je jezelf profileert, waar je ook…

Het is belangrijk om een goed logo ontwerp te hebben!

Elk logo ontwerp heeft een eigen verhaal te vertellen. Dit verhaal is de visie en de doelstelling van het bedrijf, organisatie, product of dienst. Het is noodzakelijk om het logo ontwerp zorgvuldig te kiezen omdat dit het symbool zal worden waarmee je jezelf profileert, waar je ook bent, online of offline.
Grote, populaire bedrijven worden vaak al herkent alleen maar aan hun symbool. Zoals de gele “M” van McDonalds, de appel van Apple, het gebogen streep je Nike, noem maar op.
Het lettertype, de kleur en de vorm zijn de belangrijkste elementen voor een logo ontwerp – het imago van een bedrijf wordt daarmee naar buiten gebracht, en moet uniek zijn zodat mensen het kunnen herkennen.
Een logo ontwerp moet een bedrijf dus helpen om zich te onderscheiden van de honderden anderen bedrijven die dezelfde producten of diensten aanbieden. Zeker in de moderne wereld waar bijna iedereen een webshop of online onderneming heeft. Daarom stelt een logo ontwerp een bedrijf in staat om zich in het geheugen van een klant te plaatsen door herkenbaar en onvergetelijk te zijn.

Nieuw Logo Voor Uw Bedrijf

Daarnaast moet je ook in gedachten houden dat wanneer je hebt gekozen voor een logo je er zo goed als aan vast zit. Als je ooit het logo wilt veranderen heb je pech, want als je het verandert dan zullen klanten je ineens niet meer zo goed kunnen vinden. Een nieuw logo ontwerp implementeren moet gepaard gaan met een grootschalige mediacampagne om iedereen op de hoogte te brengen zodat iedereen begrijpt dat je nieuwe logo bij jouw bedrijf hoort.

Logo Grafisch Vormgeven

Een logo wordt beschouwd als een belangrijk aspect in de wereld van het grafisch vormgeven en het is een kunst op zich. Styling Designs is gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s voor bedrijven, welke passend is bij de uitstraling van het bedrijf.

Om te garanderen dat je logo ontwerp met de tijd mee kan gaan zonder dat het na een jaar al verouderd is moet je letten op de volgende punten:

  • Het is een unieke vertoning
  • Het moet schaalbaar zijn voor verschillende vormen van media
  • Het moet herkenbaar zijn, zelfs tussen honderd anderen designs
  • Het moet de visie en doelstelling van de organisatie weerspiegelen

Huisstijlen richten zich vaak op logo’s door te kijken naar de producten of diensten die het bedrijf aanbiedt. Het logo is even belangrijk als de naam die je kiest, daarom moet je ervoor zorgen dat je goed zichtbaar en te identificeren bent!